Buurtdrink op 17/9 in het café van de parochiezaal in Battel

Buurtdrink café 17/09

De nieuwe beheersploeg al fijne gesprekken gehad met de meeste verenigingen. Maar misschien ben jij ook wel benieuwd? Daarom opent het café van de parochiezaal op vrijdag 17 september om 20.30u voor een buurtdrink met alle Battelaars. De nieuwe beheerders zullen zich voorstellen, vertellen wat er nu gebeurt in de zalen, en wat er staat te gebeuren… Iedereen welkom op deze gezellige avond, vertel het voort!

 

Geef de parochiezaal een nieuwe naam

Vzw VEZALO (Vereniging Zalen en Lokalen Mechelen en omstreken) heeft beslist om eind september de aanduiding “parochiezaal” te laten vallen. Het blijft namelijk de bedoeling om met haar zalen de buurt en haar verenigingen te ondersteunen, maar dat hoeft natuurlijk niet enkel parochiaal werk te zijn.

Ook de Battelse beheersploeg gaat dus op zoek naar een nieuwe naam. En daarom een oproep aan alle Battelaars: wie heeft er een suggestie voor een goede naam voor deze gemeenschapslocatie? Stuur je idee dan snel naar info@parochiezaalbattel.be of klamp één van de nieuwe beheerders aan. Hou zeker ook Facebook en Hoplr de volgende weken in de gaten! De onthulling van de nieuwe naam zal op de buurtdrink op 17/09 gebeuren…