22/10 – Bar On Bingo

22/10 – Bar On Bingo

Ondertussen weten jullie dat onze grote zaal voor grote werken staat. Een deel van het plafond is naar beneden gekomen door jarenlange vochtophoping. Uit veiligheid zullen we het volledige plafond moeten weghalen. Op dit moment zijn we met de verschillende aanbelangende partijen aan het bekijken wat de opties zijn: opnieuw bezetten, andere oplossingen, kosten. Maar ook het dak zal aangepakt moeten worden…

Om de kost ervan wat te verlichten, organiseren we op 22/10 een gezellig avondje bingo in Bar On. Een bingo-kaart kost € 1. De opbrengst van de avond gaat naar de zaal, de winnaars krijgen eeuwige roem in de plaats. Alle Battelaars zijn welkom, maar je moet wel vooraf inschrijven. En snel, want de plaatsen zijn beperkt (50)! We antwoorden je dus zo snel mogelijk als je erbij bent — hopelijk ben je net niet de 51ste kandidaat!

 

Inschrijving Bar On Bingo (vr 22/10)

 

    Schrijf je nog vrienden mee in? Geef ze hier op en klik op de + om meer namen toe te voegen: