11/12 – Winterwandeling in Battel

Winterwandelin Battel

11/12 – Winterwandeling in Battel

Zaterdag 20 november kwamen we met enkele inwoners van Battel samen om verhalen over Battel uit te wisselen. We vertrokken steeds vanuit verschillende locaties in Battel. Nadien hebben we een wandeling uitgestippeld aan de hand van deze locaties. We nodigen jullie graag uit om op 11 december samen met ons deze route te wandelen en naar de verhalen te luisteren.

We verzamelen rond 13u45 aan café Bar On. We zullen vertrekken rond 14u00. De route zal ongeveer 5 km lang zijn. Iedereen die graag wandelt of Battel eens vanuit een ander perspectief wil leren kennen is welkom!

We eindigen aan café Bar On. Deze zal open zijn, zodat jullie achteraf of op voorrand nog een drankje kunnen consumeren.

Kan je op dit moment niet? Geen probleem! Achteraf zijn er boekjes, met de route en de verhalen in, terug te vinden op verschillende plaatsen in Battel. Op die manier kan je de wandeling alleen, of samen met vrienden of familie doen.

PS: we houden natuurlijk wel rekening met de op dat moment geldende coronaregels.

(Foto door Wesley)