CERA steunt Baronie Battel

CERA steunt Baronie Battel

We zijn volledig in de eindspurt van de renovatie van onze grote zaal. Tijd om een van de steunende organisaties in de kijker te zetten. CERA sponsorde een deel van de werken voor het vernieuwen van het plafond. We danken hen voor de steun!

Waarom CERA ? Wel onze visies zitten op dezelfde lijn: “Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de grootste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal. Samen hebben we ’t goed voor elkaar”, aldus CERA.

Wil je Cera wat beter leren kennen? Schrijf je dan in voor een ‘Qué? Cera!’-sessie via deze link. Op 2 uur tijd kom je alles te weten over onze straffe en warme coöperatie, waar we voor staan, en hoe we met onze 400.000 vennoten een positieve impact realiseren in de brede samenleving, en in jouw buurt.